Arctic, liderul pietei locale de electrocasnice, a fost certificat drept brandul de electrocasnice ce ofera cel mai bun raport calitate-pret de catre International Certification Association (ICERTIAS). Certificarea a fost primita in urma votului romanilor si este parte a studiului ICERTIAS Best Buy Award 2019/2020.

Cu o istorie de aproape 50 de ani, Arctic se afla in topul preferintelor romanilor, fiind un brand recunoscut pentru calitatea produselor sale, pentru expertiza in domeniul electrocasnicelor, dar si pentru faptul ca s-a adaptat constant nevoilor consumatorilor sai, inovand si dezvoltand portofoliul de produse.

„Noua certificare primita confirma increderea romanilor in produsele si serviciile noastre si dorim sa le multumim pentru acest lucru. Arctic este parte din viata a numeroase generatii de romani si ne bucuram ca toate eforturile noastre sunt confirmate de votul acestora. Investim constant atat in zona de cercetare, pentru a lansa noi produse performante, dar si in ceea ce priveste experienta de achizitie sau de utilizare a produselor noastre, Arctic fiind unul dintre cele mai importante si puternice branduri din Grupul Arcelik”, a declarat Murat Buyukerk, CEO Arctic.

Gamă completă de produse, tehnologii de ultima generatie

In piata din Romania, Arctic ofera o gama completa de peste 160 de produse, de la aparate frigorifice, masini de spalat rufe sau vase, aragaze si hote, pana la electrocasnice incorporabile (plite si cuptoare).

Un brand cu o istorie de aproape 50 de ani, mereu in topul preferintelor romanilor

Arctic se afla aproape de familiile din Romania si cunoaste obiceiurile si traditiile acestora din interior, jumatate dintre familiile din Romania detinand cel putin un produs Arctic*. Este un brand modern, ce s-a adaptat constant celor mai riguroase standarde si a lansat noi tehnologii si produse.

„Suntem aproape de romani de aproape jumatate de secol, stim foate bine nevoile lor si venim in intampinarea acestora cu produse de cea mai inalta calitate, adaptate nevoilor de zi cu zi, dar si cu un pachet complet de servicii. Produsele noastre au o garantie de 5 ani, oferim consumatorilor posibilitatea de a le testa timp de 45 de zile si detinem cea mai mare retea de service cu acoperire nationala. Astfel consumatorii beneficiaza de servicii de calitate pe intreaga durata de viata a produselor, alaturi de consultanta specializata. Arctic este si cel mai cunoscut brand de electrocasnice in ceea ce priveste notorietatea spontana si cea asistata*”, a declarat Gabriel Eremia, Marketing Director Arctic.

Certificarea Best Buy Award 2019/2020 a fost acordata ca urmare a raspunsurilor oferite de 1.200 de romani participanti. Respondentii au fost intrebati care este cel mai bun brand de electrocasnice din Romania, in functie de raportul calitate-pret, iar cei mai multi dintre acestia au mentionat Arctic. Misiunea studiului ICERTIAS Best Buy Award este de a cunoaste experientele utilizatorului si perceptiile referitoare la produsele si serviciile despre care acestia considera ca ofera cel mai bun raport calitate-pret.

*Conform studiului cantitativ Ipsos, Septembrie 2018.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri