In cadrul Future Banking FinTech Edition, cel mai mare eveniment dedicat industriei FinTech din Romania ce va avea loc pe 1 octombrie, participantii au ocazia de a-si stabili gratuit intalniri one-to-one de 30 de minute cu unii dintre cei mai importanti investitori si mentori atat locali cat si internationali.

Aceasta editie a evenimentului Future Banking (la care va puteti inscrie AICI) isi propune sa mai puna inca o caramida la consolidarea industriei FinTech din Romania. Pe langa lansarea primei harti a FinTech-urilor din tara noastra, le oferim participantilor posibilitatea de a-si seta gratuit sesiuni individuale de discutii cu mai multi investitori si mentori.

Cei interesati de aceasta oportunitate, nu trebuie decat sa completeze formularul de mai jos.

Sau sa se inscrie direct pe website-ul conferintei asa cum este prezentat in video-ul de mai jos.

Investitorii pe care ii poti intalni la Future Banking FinTech Edition pe 1 octombrie

Reprezentanti ai unor fonduri de investitii precum Early Game Ventures, GapMinder Venture Partners sau angel investors cu participatii in mai multe startup-uri romanesti se numara printre investitorii cu care participantii la conferinta isi pot programa o intalnire one-to-one. De asemenea, acestia pot discuta si cu Antony Tikhonov, reprezentantul platformei de equity crowdfunding Seedrs, platforma pe care au obtinut finantare nume importante din industria FinTech, precum Revolut. Puteti urmari mai jos lista completa cu mentorii si investitorii care pot fi programati pentru intalniri one-to-one:

  • Ciprian Paltineanu - Principal Investor IHC
  • Sergiu Negut - Co-Founder & Board Director - FinTech OS
  • Malin-Iulian Stefanescu - Angel Investor & President - TechAngels
  • Alin Stanciu - Angel Investor & Senior Advisor - 3TS Capital Partners
  • Dan Calugareanu -Partner - Early Game Ventures
  • Cosmin Ochisor- Partner - GapMinder Venture Partners
  • Antony Tikhonov - Business Development, Europe - Seedrs
  • Erzsebet Vizaknai - Innovation Manager - MKB Fintechlab
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri