Internetul nu este doar o modalitate de a pierde ore întregi zilnic uitându-ne la filmulețe cu pisici și bebeluși, ci poate fi și o resură prețioasă pentru cei cu adevărat hotărâți în demersurile lor. Poate cea mai responsabilă decizie pe care cineva o poate lua în aceste vremuri incerte în care trăim este să își pună ordine în finanțele personale. Evident, fără o documentare serioasă în prealabil, acest lucru este imposibil. Din fericire, putem găsi o multitudine de sfaturi financiare pertinente pe site-urile de specialitate, complet gratuit. Cele mai căutate site-uri care oferă sfaturi din domeniul finanțelor personale sunt:

  1. Forbes – cel mai celebru brand internațional care măsoară finanțele personale ale bogaților planetei are o divizie dedicată special oferirii de sfaturi despre domeniul financiar oamenilor obișnuiți, complet gratuit. Profitați de această oportunitate și începeți să urmăriți articolele publicate pe site, sigur vă vor folosi.
  2. DailyWorth – un site de budgeting pe care puteți citi articole despre finanțe personale, strategii care funcționează și ne ajută să economisim bani periodic, dar și articole despre viață în general. Pe acest site vă puteți relaxa în timp ce învățați activ cum să vă organizați veniturile și cheltuielile.
  3. The Simple Dollar – acesta este un site deja veteran, fiind fondat în 2006. Încă de la înființare a atins succesul internațional datorită articolelor cu sfaturi pertinente, ușor de înțeles și de implementat pentru oricine. Sigur veți găsi aici sfaturile de care aveți nevoie.
  4. WiseBread – numele acestui site se traduce efectiv ca „pâinea înțeleaptă”. Deci, vă puteți da seama cu ușurință faptul că autorii articolelor de aici au ca țintă oferirea de sfaturi economice pentru oameni obișnuiți, care doresc să profite la maxim de venituri modeste.
  5. CNN Money – la fel în cazul Forbes, CNN este un brand arhicunoscut care angajează profesioniști în cadrul oricărei divizii pe care o acoperă. În cazul finanțelor personale, articolele pe care le găsiți aici acoperă o paletă mai largă de motive, de la budgeting la investiții, credite sau chiar sfaturi despre imobiliare.

În cazul în care decizia de a pune ordine în finanțele personale și de a face economii v-a prins într-o situație grea, puteți apela oricând la un împrumut rapid, cum sunt cele de pe site-ul https://www.17bankow.com/ranking-kredytow-gotowkowych, care să vă ajute să treceți cu bine peste impasul în care vă aflați. Astfel, după ce vă relaxați, puteți să vă organizați bugetul lunar cu succes folosind sfaturile puse la dispoziția dumneavoastră gratuit de experții de pe site-urile de specialitate.

Ca în orice domeniu, începutul este cel mai greu. Poate cel mai util lucru pe care îl puteți face pentru dumneavoastră este să vă liniștiți, să citiți cu atenție resursele disponibile din domeniul financiar, să le alegeți pe cele care vi se potrivesc și să creați un plan de economii pe care îl considerați realizabil. Atunci când dorim să ajungem cât mai repede la țelurile propuse și facem pași prea mari, mai ales în domeniul finanțelor personale, ne putem pierde motivația cât ai clipi și tot efortul depus va fi în van.

Sursa foto: Pexels.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri