Un om de afaceri din Rusia pune la bătaie o recompensă impresionantă pentru persoana care reușește să-l găsească pe Vladimir Putin. Liderul controversat de la Kremlin, care a invadat în urmă cu o săptămână Ucraina este acum dorit, indiferent dacă acesta va fi găsit „viu sau mort”.

Un om de afaceri cu origini ruse acordă o mare recompensă în bani pentru Vladimir Putin

Antreprenorul rus Alex Konanykhin este cel care a anunțat pe pagina sa de Facebook că oferă această recompensă pentru persoana care îl arestează pe Vladimir Putin, a scris The Jerusalem Post.

Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofițerilor care, respectându-și datoria constituțională, îl arestează pe Putin și îl aduce ca un criminal de război în conformitate cu legile ruse și internaționale. Putin nu este președintele rus, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operațiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, apoi a încălcat Constituția prin eliminarea alegerilor libere și uciderea oponenților săi.

Alex Konanykhin, antreprenor rus

recompensa Vladimir Putin

„În calitate de etnic rus și cetățean rus, consider că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Îmi voi continua asistența acordată Ucrainei în eforturile sale eroice de a rezista asaltului hoardei lui Putin”, a mai precizat omul de afaceri.

Urmărește AICI un LIVE UPDATE cu cele mai importante evenimente din Ziua 7 a războiului declanșat de Rusia în Ucraina

Postarea a fost însoțită de o imagine cu o fotografie a lui Putin și cuvintele „Ducat: mort sau viu. Vladimir Putin pentru crimă în masă”. Postarea sa inițială de pe pagina de LinkedIn care era însoțită de respectiva fotografie a fost ulterior ștearsă de pe LinkedIn, însă o postare cu același text a fost publicată și pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri