Cu toții trecem de-a lungul timpului prin tot felul de schimbări, mai mari sau mai mici. Însă, indiferent cât de mică, orice schimbare își lasă amprenta asupra vieții noastre. Dacă pe unele le planificăm în detaliu cu multă vreme înainte, unele schimbări ne iau total prin surprindere. Cum le facem față?

Un om face în medie aproximativ 2-3 schimbări majore de-a lungul vieții – se mută în alt oraș sau altă țară, își schimbă cariera sau își întemeiază o familie. Cu cât schimbarea e mai mare, cu atât cheltuielile pe care le implică ea vor fi mai mari. Și desigur, nu toate sunt anticipate.

Când schimbările nu ne găsesc suficient de pregătiți sau, chiar mai rău, ne găsesc cu buzunarul gol, trebuie să știm că avem soluții care să ne scoată din impas. Creditele rapide sunt o soluție pentru astfel de situații în care avem nevoie de o anumită sumă de bani pentru a trece mai ușor prin schimbări.

Top 3 motive pentru care să luăm în calcul un împrumut

  • Suplimentarea bugetului. Principalul motiv pentru care este bine să luăm în calcul un împrumut este beneficiul direct și anume accesul la bani. Atunci când decidem să facem o astfel de schimbare, estimăm un cost însă, de multe ori, acesta este depășit întrucât pe parcurs ne mai abatem de la planul inițial sau intervin alte aspecte la care nu ne-am gândit. În consecință, planul nostru se modifică. Obținând un împrumut, avem acces la o fonduri pe care să le folosim pentru a ne duce planurile la bun sfârșit.
  • Rezervă financiară. Chiar dacă reușim să ne îndeplinim planurile propuse, este posibil să realizăm la final faptul că am investit toți banii fără să ne gândim și la traiul zilnic. Iar dacă trebuie să avem grijă și de ai noștri, cu atât mai mult avem nevoie de o rezervă financiară. Cu un împrumut beneficiem de un buget mai mare care să ne scape de grija zilelor următoare și care să nu ne facă să ne simțim prost în legătură cu investițiile făcute.
  • Termenul de returnare a banilor. Atunci când facem un împrumut, în mod automat trebuie și să returnăm acei bani. Avantajul în cazul de față este că beneficiem de bani imediat, astfel încât să putem susține schimbarea începută, iar restituirea lor se face în rate egale, de-a lungul unei perioade de timp stabilite în prealabil.

Soluții sigure pentru un împrumut

O soluție sigură de împrumut este un credit online nebancar de la Provident.

Provident este o instituție financiară nebancară cu peste 15 ani de activitate pe piața din România. Creditele nebancare de la Provident sunt potrivite celor care au nevoie de un sprijin financiar pe o perioadă scurtă de timp și se pot obține prin simpla completare a unui formular online sau telefonic. Cererea este apoi verificată de către un reprezentant al instituției, urmând să fie aprobată dacă clientul îndeplinește criteriile de eligibilitate. În cei 15 ani de activitate, peste 1.2 milioane de clienți au beneficiat de astfel de împrumuturi.

Pe toată durata creditului, un consultant dedicat este alături de client, atât pentru informații suplimentare, cât și pentru consiliere în cazul în care apar situații neprevăzute. Mai mult decât atât, prin intermediul unui serviciu contra cost, un reprezentant Provident se deplasează lunar la domiciliul clientului pentru ridicarea ratei, ceea ce poate constitui un real avantaj. Pe lângă faptul că beneficiază de un împrumut rapid, clientul are parte și de un serviciu adițional pentru situațiile în care nu are timp sau nu poate trimite el însuși banii.

Provident oferă credite nebancare ifn pentru a veni în ajutorul clienților care doresc soluții sigure pe termen scurt. Acestea sunt potrivite oricui, indiferent de domeniul său de activitate sau de mediul de proveniență, dacă îndeplinește câteva condiții: este cetățean român și are vârsta de minimum 18 ani împliniți. Pe lângă acestea, clientul mai este nevoit să facă și dovada unui venit dovedibil lunar, să aibă un număr de telefon valid și reședința pe teritoriul României.

Sursa foto: Provident.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri