In acest week-end va incepe primul tirg dedicat exclusiv creditelor organizat in Romania.
Mai multe institutii financiare isi vor prezenta incepand de vineri produsele la primul targ de credite organizat in tara noastra. CreditExpo va avea loc de vineri pana duminica la World Trade Plaza, accesul fiind gratuit.

Banca Comerciala Romana, cea mai mare institutie financiara de pe piata romaneasca dupa active, a semnat un parteneriat exclusiv cu CreditEXPO 2007, primul targ de credite din Romania. Prin incheierea acestui parteneriat, BCR devine Platinum Partner in cadrul primei editii a CreditEXPO, ce se va desfasura in perioada 21 – 23 septembrie 2007, la World Trade Plaza Bucuresti.

Totodata, CreditEXPO 2007 va gazdui conferinta “business-to-business” “CrediTALK 2007”, ce ofera oportunitatea de a dezbate problematica instrumentelor de creditare, normele si conditiile de finantare, dar si ocazia de a relationa cu potentiali parteneri de business. Evenimentul va fi organizat in colaborare cu Asociatia Romana a Bancilor, principala autoritate ce reprezinta si apara interesele profesionale ale institutiilor de credit din Romania.

De asemenea, Porsche Bank va participa impreuna cu Porsche Inter Auto Romania (PIA), in calitate de parteneri oficiali, la “CreditEXPO 2007”

“CreditExpo 2007” are ca obiectiv facilitarea prezentarii si promovarii catre publicul larg a instrumentelor financiare din categoriile credit, leasing sau finantare, oferite de banci, institutii financiare nebancare, brokeri de credite sau firme de leasing.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri