Serviciile de Private Wealth Management vor fi oferite in cadrul departamentului de Trezorerie, insa banca va avea si o locatie separata, sucursala aflata in Piata Dorobantilor din Bucuresti.

Clientii vor avea un consilier dedicat, care le va prezenta produse personalizate, in functie de apetitul de risc, de perioadele pentru care doreste sa faca plasamente, dar si scheme personalizate de finantare, in functie de investitia dorita.

In prezent, banca are un portofoliu de 191 clienti de private banking cu un volum de active administrate de 64 milioane de euro. Dintre acestia, 141 de clienti sunt din Capitala.

Citeste si:

Core business-ul activitatii de private banking consta in alocarea activelor clientilor , incepe prin faza de executie a plasamentelor si apoi de urmarire a evolutiei si de realizare a unei diversificari a portofoliului clientului in functie de profilul de risc acceptat de catre client.

Credit Europe Bank - fosta Finansbank Romania - este o banca universala, ce ofera produse si servicii pentru populatie, micii intreprinzatori, intreprinderile mici si mijlocii (IMM) si companiile mari, prin cele peste 90 de sucursale si agentii, precum si prin canale de distributie alternative cum sunt bancomatele (ATM), aparatele de plata cu cardul la comercianti (POS) si serviciile de internet banking.

Actionarul majoritar al Credit Europe Bank este Fiba International Holding NV, parte a grupului financiar turc Fiba, care detine 89,80% din actiunile bancii.