Overdraftul pare a reprezenta o solutie ale carei avantaje trebuie luate in considerare atunci cand se cauta un mijloc de finantare
Media dobanzilor la overdraft este de 20%. Ultimul produs de tip overdraft de pe piata locala este cel oferit de Piraeus Bank.

Banca a lansat creditul Overdraft pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM) cu o cifra de afaceri anuala cuprinsa intre 30.000 si 5.000.000 euro, care au conturi deschise la Piraeus Bank Romania.

Piraeus acorda imprumuturi ce reprezinta cel mult 30% din cifra de afaceri anuala a companiei solicitante, pe o perioada de 12 luni, cu posibilitate de prelungire. Creditul poate fi acordat in lei, euro, dolari sau franci elvetieni.

"Piraeus Overdraft este conceput pentru a permite o gestionare eficienta a cheltuielilor curente ale companiei, fie ca acestea reprezinta plati catre furnizori, productie, servicii sau datorii catre stat, precum si asigurari sociale", au precizat reprezentantii bancii.

Banca nu percepe comision pentru suma neutilizata din creditul acordat si ofera utilizatorului posibilitatea sa diminueze valoarea sumei imprumutate si implicit a dobanzii prin tranferarea incasarilor in contul deschis la Piraeus Bank Romania.

Beneficiarii Piraeus Overdraft pot utiliza facilitatea de credit prin intermediul serviciului de internet banking, fara a mai fi necesara deplasarea la banca pentru efectuarea platilor curente.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri