Bancpost si OTP Bank schimba oferta la depozitele in lei

Bancpost a lansat un depozit la termen de trei luni, in lei, la care la care plateste o dobanda anuala fixa de 8% indiferent de valoarea depozitului, daca acesta este deschis pana pe 31 ianuarie 2008.

Dobanda se vireaza in contul curent al clientului la implinirea termenului de maturitate al depozitului.

Suma minima pentru constituirea unui depozit este de 500 lei, iar cea maxima este echivalentul in lei a 300.000 de euro. Pentru deschiderea contului curent atasat depozitului sau pentru constituirea depozitului la termen nu se percepe nicio taxa.

Bancpost este membra a grupului financiar elen Eurobank EFG, care ofera produsele si serviciile sale atat prin reteaua proprie de 1.400 de sucursale si puncte de vanzare, cat si prin canale alternative de distributie. Eurobank EFG este membra a EFG Bank European Financial Group.

OTP Bank Romania ofera o dobanda anuala de 8% pentru depozitele in lei si 4,55% pentru cele in euro, in primele doua luni, pentru depozitele la termen constituite pana pe 21 decembrie.

Pentru depozitele in lei, banca acorda o dobanda de 8% pe an in primele doua luni de depozit si 7,5% pe an in urmatoarele doua luni. Persoanele care isi fac depozite in euro vor primi o dobanda de 4,55% pe an in primele doua luni de depozit, respectiv 4,25% pe an in urmatoarele doua luni.

Depozitul va expira exact la patru luni de la constituire, iar banii vor fi virati automat in contul curent al clientilor, iar pentru retragerea banilor in ziua expirarii depozitului nu se percepe niciun comision.

Clientii bancii trebuie sa depuna cel putin 100 lei sau 100 euro, iar daca sunt abonati la serviciul OTPdirekt-Alerte SMS sau urmeaza sa aleaga acest serviciu vor primi pe telefonul mobil, la data scadenta, un mesaj care contine informatii despre depozitul personal


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Setari Cookie-uri