Compania Ram Global Group va investi 140 milioane de euro intr-un proiect imobiliar cu 1.260 de locuinte in cartierul Titan, preturile apartamentelor pornind de la 60.000 euro plus TVA.
Ansamblul Casablanca Residence va fi construit in apropiere de parcul Titan, pe o suprafata de 36.000 mp si va fi compus din sapte cladiri de cate 18 etaje. In prima faza vor fi construite doua cladiri cu 360 de apartamente, lucrarile urmand sa demareze la sfarsitul acestei veri.

Suprafata apartamentelor incepe de la 53 mp pentru cele cu doua camere, 82 mp pentru cele cu trei camere si 149 mp pentru cele tip penthouse, la care se adauga terasele. Fiecare cladire va dispune de patru ascensoare, lobby, sala de fitness si sauna. O o treime din spatiu, aproximativ 12.000 mp, va fi amenajata sub forma unui parc. In plus, Casablanca Residence va include si doua gradinite pentru copii.

“Acest proiect este creat pentru tinerii care doresc un apartament modern, cu finisaje de calitate si, in acelasi timp, cu un pret atractiv. In colaborare cu partenerul nostru financiar, Alpha Bank Romania, am pregatit si o oferta financiara: poti cumpara un apartament nou, garantand cu cel vechi pana la livrarea locuintei din Casablanca Residence”, a declarat Moshe Charash, unul dintre actionarii Ram Global Group.

Compania de consultanta imobiliara Colliers International a fost desemnata agent exclusiv al proiectului, decizia finala in ceea ce priveste constructorul urmand a fi luata in aceasta vara.

„In faza de pre-vanzare vor exista discounturi cuprinse intre 3.800 si 8.000 de euro din pretul total, reprezentand 5% din valoarea apartamentului. Preturile incep de la 60.000 euro plus TVA”, a mentionat Atena Tiplic, manager de proiect in cadrul Colliers.

Ram Global Group activeaza pe piata din Romania inca din anul 1996, desfasurand proiecte imobiliare rezidentiale si comerciale. Echipa de management a grupului are o experienta de 30 de ani in proiecte rezidentiale si comerciale in Canada, Europa si Israel. Pana in acest moment, grupul a investit peste 160 milioane de euro in proiecte rezidentiale si cladiri de birouri in Bucuresti si Ploiesti.

Un alt proiect rezidential lansat in acest an in cartierul Titan este Rasarit de Soare, dezvoltat de compania Conarg Real Estate, in urma unei investitii de 60 milioane de euro. Ansamblul va fi construit pe un teren de 18.221 mp si va cuprinde 988 de apartamente. Rasarit de Soare este al doilea proiect rezidential construit de Conarg in Bucuresti, dupa Quadra Place, un complex cu 11 blocuri, situat in zona parcului Politehnicii si finalizat in 2007.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri