Chayton Capital, Arca East Invest si DTZ Echinox au inceput lucrarile de constructie la Swan Office Park, un parc de afaceri cu 55.000 mp suprafata totala si 46.900 mp suprafata utila de spatii pentru birouri, amplasat in zona Pipera, aproape de Vodafone Pipera, North Gate si North Center.
Proiectul cuprinde cinci cladiri - trei blocuri de cinci etaje, unul de sase etaje si unul de douasprezece, al caror parter va fi dedicat activitatilor de retail si entertainment. Din punct de vedere tehnic, Swan Office Park prevede spatii deschise, care pot fi compartimentate dupa configuratiile dorite de ocupanti. Toate birourile vor fi dotate cu sisteme complexe de climatizare HVAC qvadritubulare si sprinklere.

“Swan Office Park – Pipera este prima noastra investitie semnificativa in Bucuresti si o componenta importanta a portofoliului nostru din Europa Centrala si de Est. Romania este o parte strategica a planului nostru de dezvoltare regionala, intrucat planificam si alte proiecte aici pentru anii ce urmeaza” a declarat Managing Partner la Chayton Capital LLP, Neil Crowder.

Viitorii ocupanti vor avea la dispozitie o infrastructura completa IT&C si conectare la liniile telefonice internationale. Spatiul de parcare va fi organizat pe doua nivele in subteran plus o parcare la exterior pentru vizitatori, cu un numar total de circa 1.000 de locuri intr-un procentaj de 1:40 mp suprafata neta.

Atat spatiile pentru birouri, cat si cele pentru parcare, vor beneficia de un sistem de securitate cu monitorizare totala si management ultramodern al proprietatii. Capacitatile de transport public sunt bine reprezentate incluzand statiile de metrou Aurel Vlaicu si Pipera aflate la o distanta de 8 minute de mers pe jos. Proiectul va beneficia de linia privata de autobuze Swan Bus, care va asigura legatura parcului cu principalele noduri de circulatie din Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri