In domeniul imobiliar, Bega Grup mai detine trei hoteluri, cladiri de birouri, spatii comerciale si industriale, iar de curand a inceput modernizarea centrului comercial pe care il detine in zona istorica a orasului Timisoara, Bega Shopping Center Timisoara.

In aceasta luna, o companie de distributie romano-britanica a inchiriat 4.500 mp de spatii industrial-logistice si 400 mp spatii de birouri in incinta parcului industrial Faur, a anuntat compania de consultanta imobiliara King Sturge.

Cladirea Faur este localizata la trei km distanta de soseaua de centura, avand acces rapid la autostrada A2 Bucuresti-Constanta. In ultimii trei ani, portul Constanta a inregistrat cea mai mare crestere a volumului de marfuri din intreaga Europa - 277%, in mare parte datorita dezvoltarii Terminalului Constanta Sud care permite operatorilor de transport maritim sa introduca nave de capacitate mai mare si sa includa acest port in principalele lor rute comerciale.

Citeste si:

Noul chirias este o companie prezenta de zece ani pe piata romaneasca, specializata in distributia produselor electrocasnice si de telecomunicatii, avand in prezent 60 de angajati. La intrarea in depozit, au fost amenajate 400 mp de spatii de birouri, dispuse pe doua etaje. Compania care a inchiriat va utiliza 1.500 mp pentru productie, iar restul de 3.000 mp in scopul depozitarii.

Bega Grup a fost fondat in anul 1996 si detine 40 de companii cu activitati in Foraj petrolier, Minerale Industriale, Constructii de masini si Imobiliare. Avand o cifra de afaceri de 130 milioane de euro in anul 2007, Bega Grup are peste 10.000 de angajati.