Companiile Caterata si Profit Building Industries au format un joint-venture si dezvolta in nordul Bucurestiului un proiect rezidential cu 156 de apartamente, Odyssea Residential, ce va fi livrat la mijlocul anului 2010.
Odyssea Residential este amplasat in apropiere de Padurea Baneasa si de Lacul Grivita, avand o suprafata construita de 19.475 mp. Proiectul va cuprinde sase blocuri cu cinci etaje, insumand 156 de apartamente care vizeaza segmentul medium-high de consumatori. Agentul de vanzare exclusiv a fost desemnat compania de consultanta imobiliara Regatta, iar pretul mediu pe metru patrat este de 1.500 euro plus TVA.

Dumitru Prunariu, primul cosmonaut roman, si Adrian Ciurtin, Partener Coordonator al casei de avocatura Ciurtin, Brasoveanu &Partners sunt primii cumparatori ai apartamentelor din Odyssea Residential.

Proiectul este construit de Danya Cebus si finantat de catre Alpha Bank. Dintre cele 156 de apartamente, sapte sunt de tip penthouse, iar restul au doua, trei sau patru camere, suprafetele variind intre 81 si 261 mp. Odyssea Residential va include si 179 locuri de parcare, dintre care 168 subterane si 11 supraterane.

Caterata este un parteneriat 50:50 intre fondul de investitii austriac Immoeast si New Horizon, o companie infiintata in anul 1979 si listata la Bursa din Tel Aviv. In Romania, compania detine terenuri in Brasov (88.443 mp pentru spatii rezidentiale si comerciale), Satu Mare (105.000 mp, rezidential), Piatra Neamt (28.000 mp cu destinatie rezidentiala si comerciala), Cernica si Snagov (18.000 mp pentru 200 de apartamente).

Profit Building Industries este o companie listata la Bursa de Valori din Tel Aviv si se ocupa cu managementul si dezvoltarea de proiecte imobiliare pentru inchiriere, dar si achizitia de proprietati cu potential investitional in Europa.

Immoeast, parte a grupului Immofinanz, detine proprietati a caror valoare ajunge la 11 miliarde de euro, pe piata romaneasca proprietatile detinute fiind evaluate la peste 1,4 miliarde de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri