Alpha Bank Romania, a sasea banca de pe piata romaneasca dupa active la sfarsitul anului trecut, a lansatAlphaCard Visa Gold, prin care utilizatorii pot lua un credit de cel mult 15.000 euro (echivalent in lei) si au o perioada de gratie de pana la 50 de zile.

AlphaCard Visa Gold este emis in lei si in euro, iar suma minima de rambursat lunar este de 2% din creditul utilizat, la care se adauga dobanda si comisioanele datorate.

Cardul poate fi utilizat in tara si strainatate, la comercianti, pe internet sau la bancomate (ATM), iar pana la sfarsitul acestui an, clientii nu vor plati taxa de emitere.

Posesorii cardului vor beneficia si de un card de membru "Priority Traveller", prin intermediul caruia beneficiaza de reduceri la unele lanturi hoteliere din lume sau la companii de inchirieri de masini si, de asemenea, au acces la un sistem de asigurari, gratuit, prin intermediul Lloyd’s Insurance, se mai arata in comunicat.

Alpha Bank ofera posesorilor acestui card, gratuit, serviciul de internet banking Alpha Click prin care acestia pot sa alimenteze cardul sau sa verifice limita de credit.

Banca elena este prezenta pe piata romaneasca prin subsidiara Alpha Bank Romania, cu un portofoliu de credite de 3,54 miliarde euro si depozite atrase de la clienti de 1,34 miliarde euro la jumatatea acestui an.

Grupul Alpha Bank a obtinut un profit net de 414,1 milioane euro in primul semestru din 2008, cu 10,9% mai mare decat cel obtinut in primele sase luni din 2007, pe fondul cresterii activelor cu 5,4%, pana la 57,6 miliarde euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Money »Citeste si
Dupa ani de criza, economia Greciei incepe din nou sa respire