Dezvoltatorul Europa Group Investment (EGI) va livra luna viitoare complexul rezidential Brilliant Condominium, situat pe strada Popa Tatu, in apropiere de Piata Victoriei, ce cuprinde 51 apartamente de lux, 11 spatii pentru birouri si o parcare subterana securizata, investitia ajungand la circa 11 milioane de euro.
„Din cele 51 de apartamente disponibile, 20 au fost deja contractate, insa momentan nici unul nu a fost contractat de investitori. Din experienta trecuta, ne asteptam ca spatiile pentru birouri sa fie achizitionate de catre acest tip de cumparatori, care de regula contracteaza si un spatiu pentru locuit in acelasi complex”, ne-a explicat Karolis Paliulis, Director de Vanzari al Europa Group Investment.

Pretul mediu al apartamentelor este cuprins intre 2.000 si 2.200 euro/mp, iar suprafetele variaza intre 60 mp si 200 mp. Pe langa cele 51 de apartamente si 85 de locuri de parcare, Brilliant Condominium mai cuprinde 11 spatii de birouri, ce insumeaza o suprafata construita de 1.681 mp, suprafetele individuale variind intre 97 si 233 mp.

„Acestea nu se preteaza spatiilor comerciale, fiind gandite in ideea unor puncte de lucru cu o ergonomie a spatiului care sa faciliteze activitatea la locul de munca. Birourile sunt dispuse la parterul blocurilor de locuinte, avand acces separat de intrarile in spatiile de locuit”, a adaugat Karolis Paliulis.

Potrivit acestuia, spatiile de birouri sunt si de vanzare, reprezentand o posibilitate de investitie data fiind cresterea pretului pe metru patrat pentru spatiile de birouri din centrul Bucurestiului.

De vanzare proiectului s-a ocupat departamentul de vanzari al Europa Group Investment, iar din luna septembrie dezvoltatorul a incheiat un parteneriat cu agentia imobiliara Neocasa.

Cele 85 de locuri de parcare subterane sunt dispuse pe intreaga suprafata construita a complexului, costul unei parcari fiind de 30.000 de euro plus TVA si include serviciul de paza si protectie.

Europa Group Inc a fost fondata in anul 2000 si are biroul central in Vilnius, Lituania, activand in doua domenii: Franciza Hoteliera si Investitii si Dezvoltari Proiecte Imobiliare.

Investitie totala a Europa Group Investment (EGI) de la momentul intrarii pe piata locala si pana in prezent se ridica la peste 130 milioane de euro in proiecte imobiliare. Dezvoltatorul a mai finalizat la inceputul anului imobilul cu patru etaje Dona Block, amplasat in apropierea Salii Palatului si a Parcului Cismigiu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri