Dezvoltatorul General Lux Service va finaliza la sfarsitul anului constructia celor 30 de apartamente din ansamblul Shine Residence, situat in cartierul Titan, pe strada Gura Siriului.

Dupa ce a vandut si rezervat jumatate din proiect, dezvoltorul a lansat o promotie pentru apartamentele rezervate in luna octombrie: 10% discount si o bucatarie mobilata cadou. Preturile locuintelor variaza intre 100.000 si 140.000 euro cu TVA inclus.

Shine Residence are un regim de inaltime S+4+4E+Mansarda si o suprafata total desfasurata de 3.530 mp construiti pe un teren de 979 mp.

General Lux Service este o societate cu capital integral romanesc, avand in portofoliu si alte proiecte finalizate: constructia a 10.000 mp (63 unitati) pentru Gigant Construct, 18.000 mp (134 unitati) pentru Invest Imob Construct – proiectul Pallady Residence, imobil S+P+6 (19.000 mp construiti) in Ion Ionescu de la Brad, Parcul Industrial DN3 - 1.500 - 2.500 - 5.600 mp construiti si complexul vile Corbeanca "Laguna Albastra.

Domeniile de activitate ale firmei General Lux Service sunt: constructii civile si industriale; productia de usi si ferestre din PVC cu geam termopan; lucrari de tamplarie si dulgherie; sapaturi mecanice, excavare, terasare si compactare pamant; transport agregate minerale, materiale de constructii sau materiale de volum; transport utilaje grele; servicii de inchiriere utilaje de constructii si servicii de proiectare.

In prezent, numarul de unitati locative noi oferite spre vanzare in zona de est a Bucurestiului depaseste 14.000 de unitati, pana la sfarsitul anului fiind asteptata livrarea a 1.811 de unitati in 11 proiecte rezidentiale, arata un studiu recent al companiei de consultanta imobiliara MediaCity.

Pretul mediu pe metrul patrat construit in zona de est a Capitalei este de 1.419 euro plus TVA, variind intre 1.236 euro plus TVA in zona Theodor Pallady si 1.582 euro plus TVA pentru locuintele noi din zona Vitan.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Money »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si