Dezvoltatorul IMPACT Developer&Contractor a schimbat modalitatile de cumparare pentru locuintele din ansamblul Greenfield, situat in nordul Bucurestiului, incepand cu luna ianuarie, ca urmare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 200/2008 cu privire la TVA-ul de 5%.
Astfel, din totalul de locuinte contractate in luna ianuarie, 67% au fost achizitionate cu plata integrala (TVA redus 5%), iar 33% au fost contractate in regim de inchiriere CallBuy (n.r.: inchiriere cu drept de preferinta la cumparare in maxim patru ani)

„Produsul CallBuy este solutia de locuire pentru clientii care au o nevoie reala de locuinta, dar nu pot, sau ezita sa contracteze in acest moment un credit ipotecar”, a explicat Carmen Sandulescu, Director Executiv Financiar al Impact Developer & Contractor.

Produsul imobiliar „Inchiriere cu optiune de cumparare” a fost lansat de Impact Developer & Contractor SA sub denumirea de Callbuy, in noiembrie 2008, pentru a oferi o alternativa clientilor care nu mai pot contracta credite ipotecare.

Produsul permite celor interesati sa stea cu chirie timp de maxim patru ani, in schimbul unei garantii initiale si a unei chirii lunare fixe. Clientul isi poate exercita dreptul de cumparare oricand in timpul celor patru ani, beneficand de un discount calculat in functie de valoarea chiriilor platite pana in momentul exprimarii optiunii de cumparare.

Ansamblul Greenfield este amplasat in zona de nord a Bucurestiului, intre padurile Baneasa si Tunari, fiind constituit din case si blocuri in regim P+2 si P+3, cu apartamente de una, doua si trei camere. Prima etapa a proiectului, care presupune 676 de apartamente si case, va fi finalizata la sfarsitul primului semestru 2009, in prezent fiind contractate 400 de apartamente.

Infiintata in anul 1991, compania este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, titlurile sale tranzactionandu-se la prima categorie a BVB, sub simbolul IMP. Impact Developer & Contractor Bucuresti are un capital social de 200 milioane lei, divizat in 200 milioane de actiuni, cu valoarea nominala de 1 leu.

Actionarii principali ai companiei sunt Dan Ioan Popp, cu o detinere de 28,06%, si Daniela Sandulescu, care controleaza 11,54% din totalul actiunilor. Artio Global Management LLC (fostul Julius Baer International Equity Fund) are o detinere de 9,99% din capitalul social.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri