Centrul comercial Grand Arena Mall, situat in cartierul Berceni din Capitala, va fi deschis pe 25 martie, dupa o investitie de 187 milioane de euro a companiei de constructii Euroinvest Intermed.

Amplasat la intersectia dintre Strada Turnu Magurele si Bulevardul Metalurgiei, Grand Arena este al doilea mall inaugurat in cartierul Berceni, dupa City Mall, ce a fost deschis in toamna anului 2005. Acesta din urma are patru etaje si o suprafata inchiriabila de 19.000 metri patrati, in timp ce are Grand Arena are o suprafata inchiriabila de 45.000 mp, dispusa pe doua niveluri.

Printre chiriasii Grand Arena Mall se numara: Sephora, Blu, Intersport, Costa Coffee, Deichmann, Spring Time, Kenvelo, Broaster Chicken, Centrofarm, Leonardo, Nokia, Arsis, Motivi, InMedio, Bamboo, Meli Melo, Otter, Tina R, Yellow Place, Say, Gatta, Sara Blu, Mela Verde, Germanos, Yves Rocher, Orsay, Sabrini, Sbarro, Benissimo, Jolidon, Cavaliere, Triumph sau Erros.

BNP Paribas Real Estate: In 2009, vor fi preferate parcurile comerciale si centrele tip oulet


Pe langa cele 180 de magazine, centrul comercial mai are doua ancore: hypermarketul Carrefour si Flanco World, care a investit 1,5 milioane de euro in cel mai mare magazin Flanco din reteaua nationala, cu o suprafata de 3.200 mp.

Compania de constructii Euroinvest Intermed are un capital 100% elvetian, fiind prezenta si pe pietele din Ucraina si China.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Money »Citeste si