Kiwi Finance, cea mai mare societate de brokeraj bancar din Romania, si compania de consultanta imobiliara Esop Consulting au incheiat un acord de colaborare pentru obtinerile de finantari imobiliare.
„Consultantii Kiwi Finance vor identifica cea mai potrivita solutie de finantare pentru potentialii cumparatori care au rezervat sau precontractat una sau mai multe unitati locative prin intermediul Esop si care doresc finantarea achizitiei prin credit”, a declarat Anca Bidian, presedinte Kiwi Finance.

Alexandru Petrescu, Managing Partner la Esop Consulting a explicat ca parteneriatul a fost determinat denoile realitati ale pietei imobiliare si de cele ale pietei de finantare cele doua activitati fiind strans legate una de alta .

Piata creditelor ipotecare va ajunge la 6 miliarde de euro in 2009, in scadere fata de estimarea initiala, insa cu 10% mai mult decat valoarea din 2008, potrivit estimarilor diviziei Coldwell Banker Mortgage. Cererea de credite ipotecare a scazut cu 50% in primul trimestru al acestui an fata de nivelul de la mijlocul lui 2008, cand criza inca nu se resimtea in Romania, insa in 2009 cererea va creste cu aproximativ 15%, arata un studiu publicat recent de UniCredit Tiriac Bank.

Kiwi Finance a fost infiintata la sfarsitul anului 2003 sub numele de Gemini Capital Consult, iar activitatea sa se concentreaza pe trei directii de business: consultanta credite pentru persoane fizice, consultanta credite pentru persoane juridice si consultanta juridica. Kiwi Finance detine opt sucursale in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Brasov, Cluj-Napoca, Ias si Campina.

Esop Consulting este compania de consultanta imobiliara prezenta pe piata din anul 200 si are un capital integral romanesc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri