Profilul saptamanii: Seful Regatta, in rol de scriitor

Eduard Uzunov, presedintele companiei de consultanta imobiliara Regatta, si-a lansat in urma cu o saptamana prima carte, „Pariul proprietatii. Ghidul investitiei imobiliare inteligente”, scrisa in ultimii doi ani.
Cartea, scrisa impreuna cu Liviu Marcoci, fondatorul brandului Total Leadership Concept in Romania, este structurata pe 11 capitole si prefatata de Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR. Cei doi autori au anuntat ca fondurile obtinute din vanzarea cartii vor fi cedate Asociatiei Nevazatorilor din Romania. Cartea are 128 de pagini si costa 27,90 lei.

„Am avut emotii de trei ori: odata, cand am mers la editura (nr. Editura Nemira) si cei de acolo mi-au citit cartea, a doua oara, cand domnul Vasilescu a acceptat sa scrie prefata, si a treia oara, cand am vazut produsul finit”, a declarat Eduard Uzunov, la evenimentul de lansare a cartii.

In ceea ce priveste motivatia de a scrie o astfel de carte, intr-o perioada in care piata imobiliara este aproape blocata, Uzunov spune ca nevoia romanilor de a avea o o casa, fie ca este vorba de o locuinta, o cladire de birouri sau un spatiu comercial, este si mai pregnanta decat situatia economica dificila.

„Cartea nu te invata cum sa iti faci un business in industria imobiliara, te invata, insa, ce sa faci si ce sa nu faci pentru a investi corect, pentru a-ti eficientiza resursele si pentru a da un plus de valoare locuintei pe care o detii. Te invata cum sa castigi pariul cu proprietatea”, a incheiat presedintele Regatta.

Eduard Uzunov are 41 de ani si, in urma cu 16 ani, a fondat compania Regatta, care a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de circa cinci milioane de euro, iar pentru 2009 si-a bugetat afaceri de 2,5 milioane de euro.

Citi maine un editorial semnat de Eduard Uzunov, fragment din cartea „Pariul proprietatii. Ghidul investitiei imobiliare inteligente”.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Setari Cookie-uri