Clientii OTP Bank Romania pot verifica, prin telefonul mobil, soldul disponibil dupa efectuarea unei tranzactii cu cardul, serviciul fiind disponibil atat pentru cardurile de debit, cat si pentru cele de credit, a anuntat banca.

OTP Bank a imbunatatit serviciul OTPdirekt - Alerte SMS, prin adaugarea optiunii Control Card Bancar, alerta fiind disponibila pentru toate cardurile bancare, se arata in comunicatul bancii.

Serviciul ofera o serie de informatii prin intermediul alertelor, respectiv numarul cardului folosit, data si ora utilizarii cardului, suma tranzactionata, tipul tranzactiei (cumparaturi, retragere numerar), precum si locul in care a fost efectuata tranzactia.

In conditii tehnice bune, clientul primeste alerta in mai putin de 2 minute de cand si-a utilizat cardul, se mai arata in comunicat.

Potrivit bancii, numarul de utilizatori ai OTPdirekt se apropie de 10% din numarul total de clienti ai bancii. Numarul de utilizatori a crescut cu 50% in primul trimestru din 2009, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

OTP Bank Romania a inregistrat in primul trimestru al acestui an pierderi de 725 milioane forinti (circa 2,5 milioane euro), dupa ce reusise sa treaca pe profit in ultima parte din 2008.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri