Clientii OTP Bank Romania pot verifica, prin telefonul mobil, soldul disponibil dupa efectuarea unei tranzactii cu cardul, serviciul fiind disponibil atat pentru cardurile de debit, cat si pentru cele de credit, a anuntat banca.

OTP Bank a imbunatatit serviciul OTPdirekt - Alerte SMS, prin adaugarea optiunii Control Card Bancar, alerta fiind disponibila pentru toate cardurile bancare, se arata in comunicatul bancii.

Serviciul ofera o serie de informatii prin intermediul alertelor, respectiv numarul cardului folosit, data si ora utilizarii cardului, suma tranzactionata, tipul tranzactiei (cumparaturi, retragere numerar), precum si locul in care a fost efectuata tranzactia.

In conditii tehnice bune, clientul primeste alerta in mai putin de 2 minute de cand si-a utilizat cardul, se mai arata in comunicat.

Potrivit bancii, numarul de utilizatori ai OTPdirekt se apropie de 10% din numarul total de clienti ai bancii. Numarul de utilizatori a crescut cu 50% in primul trimestru din 2009, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

OTP Bank Romania a inregistrat in primul trimestru al acestui an pierderi de 725 milioane forinti (circa 2,5 milioane euro), dupa ce reusise sa treaca pe profit in ultima parte din 2008.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Money »Citeste si
Vine sau nu criza economica peste Romania? Ce spun economistii