Domeniul Seniorilor se intinde pe o suprafata totala de 300.000 mp, dintre care 20.000 mp reprezinta suprafata construita, fiind impartit intr-o zona rezidentiala si o zona turistica. Zona rezidentiala este formata din 65 de case, cu suprafete cuprinse intre 110 mp si 180 mp, preturile variind intre 150.000 euro si 210.000 euro.

Zona turistica este reprezentata de o pensiune stil conac, un club cu restaurant si zona de relaxare, terenuri de tenis, volei, fotbal, golf si locuri amenajate pentru echitatie. Conacul este compus din 15 camere, un apartament si o crama.

“Garantia ca Domeniul Seniorilor va fi finalizat o reprezinta terenul de golf, ale carui lucrari incep in cateva saptamani. Investitia in aceasta pasiune reprezinta 30% din bugetul alocat Domeniului”, a declarat Marius Cercel, dezvoltatorul proiectului.

In cadrul proiectului exista si un numar de 16 bungalow-uri cu doua sau trei camere, living, foisor de foc si gratar. Valoarea totala proiectului se ridica la aproximativ 20 milioane de euro, pretul bazei turistice fiind de patru milioane euro.

Lucrarile de remodelare a terenului au inceput, iar inaugurarea conacului si a terenului de golf va avea loc in iunie 2010. Primele zece case din cadrul proiectului vor fi livrate in septembrie 2010, intregul proiect urmand a fi finalizat in anul 2012.