Compania Impact Developer & Contractor (Impact SA), contralata de omul de afaceri Dan I. Popp, a lansat doua noi solutii de locuire pentru proiectul Greenfield, situat in zona Baneasa, adresandu-se potentialilor clienti ai programului Prima Casa.
"Ne adresam atat celor care achizitioneaza prima casa, cat si celor care doresc o a doua casa, beneficiind, de fapt ,de amploarea programului Prima Casa. Astfel, in cazul familiilor din a doua categorie, acceleram vanzarea casei vechi catre clienti care nu au mai avut o locuinta si sunt eligibili pentru Prima Casa, fara a percepe alte comisioane de intermediere”, a declarat Carmen Sandulescu, Director Executiv Financiar al Impact Developer & Contractor.

Prima solutie se numeste Prima casa 90 si presupune rezervarea exact a locuintei dorite pe o perioada de pana la 90 de zile, necesara calificarii si parcurgerii etapelor de aprobare pentru dosarul de credit pentru prima casa. In momentul achitarii, beneficiarul plateste 85% din valoarea de catalog a casei, iar daca dosarul de credit nu este acceptat sau tranzactia nu se poate realiza, garantia este rambursata.

A doua solutie, Prima casa 48 ofera cumparatorului posibilitatea de a se muta in maxim 48 de ore in locuinta aleasa din cele disponibile, doar achitind o garantie si o suma lunara modica. Clientul are la dispozitie noua luni pentru a obtine suma necesara pentru prima casa prin programul „Prima Casa„ sau pentru cei la a doua casa, prin vinzarea catre un tert ce beneficiaza de „Prima Casa”.

Compania a lansat si alte solutii de locuire pentru ansamblul Greenfield: Piece by Piece, Bridge si CallBuy. Impact a inregistrat in luna mai 18 tranzactii in valoare totala de 8,6 milioane lei (TVA inclus), depasind rezultatele aferente perioadei similare din 2008, cand se incheiasera tranzactii in valoare de un milion lei (TVA inclus).

In urma cu o luna, Dan I. Popp a anuntat ca se afla in discutii cu un investitor pentru a vinde la pachet sapte blocuri din complexul rezidential Greenfield, o decizie in acest sens urmand a fi luata in urmatoarele trei luni

Situat in zona de nord a Bucurestiului, intre padurile Baneasa si Tunari, ansamblul Greenfield I a fost inceput in septembrie 2006 si contine un numar de 676 de unitati, din care au fost vandute pana in prezent 430. Ele sunt dispuse in cinci ansambluri rezidentiale independente (Rubin, Topaz, Onix, Blue, Quartz) si ocupa in total o suprafata de circa 10 ha.

Si alte companii au anuntat ca isi vor adapta serviciile pentru a se concentra pe tranzactiile din programul Prima Casa. Astfel, compania de consultanta imobiliara Regatta a anuntat ca reduce cu 50% comisioanele percepute cumparatorilor ce vor achizitiona o locuinta prin programul Prima Casa.

De asemenea, reteaua de agentii imobiliare Century 21 Romania va sustine programul guvernamental Prima Casa, prin eliminarea comisioanelor percepute clientilor si prin organizarea unor seminarii de informare, gratuite, despre Prima Casa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri