LOMS este modulul de ordine in piata al DealStation, care le permite clientilor sa plaseze ordine de vanzare/cumparare pentru nivelul dorit al cursului pe piata de schimb valutar. Cand si daca nivelul dorit al cursului de schimb a fost atins, tranzactia se efectueaza imediat, fara sa fie nevoie de interventia ulterioara a clientului.

Un ordin poate fi activat din momentul in care a fost plasat sau la o ora ulterioara in aceeasi zi de lucru. Validitatea maxima a unui ordin este de la momentul activarii pana la finalul zilei de tranzactionare (16:30 ora Romaniei).

LOMS consolideaza avantajele pe care DealStation le ofera clientilor: transparenta, viteza de executie, istoricul tranzactiilor, securitate si consultanta.

Plasarea unui ordin este usoara si rapida, procesul de completare a datelor necesare durand doar cateva secunde. Toate ordinele sunt salvate in baza de date a sistemului si pot fi vizualizate oricand dupa activare. Ca si in cazul tranzactiilor valutare obisnuite, serverul LOMS garanteaza confidentialitatea si protectia informatiilor schimbate intre client si banca.