RBS Romania a lansat facilitatea LOMS (Limit Order Management System) pe platforma de tranzactionare electronica a bancii, care permite clientilor accesul si tranzactionarea in timp real pe piata valutara si monetara, potrivit unui comunicat al institutiei.

LOMS este modulul de ordine in piata al DealStation, care le permite clientilor sa plaseze ordine de vanzare/cumparare pentru nivelul dorit al cursului pe piata de schimb valutar. Cand si daca nivelul dorit al cursului de schimb a fost atins, tranzactia se efectueaza imediat, fara sa fie nevoie de interventia ulterioara a clientului.

Un ordin poate fi activat din momentul in care a fost plasat sau la o ora ulterioara in aceeasi zi de lucru. Validitatea maxima a unui ordin este de la momentul activarii pana la finalul zilei de tranzactionare (16:30 ora Romaniei).

LOMS consolideaza avantajele pe care DealStation le ofera clientilor: transparenta, viteza de executie, istoricul tranzactiilor, securitate si consultanta.

Plasarea unui ordin este usoara si rapida, procesul de completare a datelor necesare durand doar cateva secunde. Toate ordinele sunt salvate in baza de date a sistemului si pot fi vizualizate oricand dupa activare. Ca si in cazul tranzactiilor valutare obisnuite, serverul LOMS garanteaza confidentialitatea si protectia informatiilor schimbate intre client si banca.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Money »Citeste si
De ce este momentul pentru adoptarea tehnologiei FinTech?