Proiectul saptamanii: Colosseum, un mall de 350 mil. euro

Societatea Nova Imobiliare, controlata de mai multi investitori britanici, va incepe din toamna lucrarile la proiectul Colosseum, amplasat pe soseaua Chitila din Bucuresti, prima faza a proiectului urmand sa fie finalizata cel tarziu in primavara anului 2011.
Colosseum reprezinta o investitie de circa 350 milioane de euro si va fi construit pe o suprafata de 620.000 mp, in doua faze. In prima faza va fi construit un parc comercial cu o suprafata inchiriabila de 58.000 mp, iar apoi va fi dezvoltat un mall de 140.000 mp.

Inchirierea si administrarea centrului comercial sunt asigurate de compania germana ECE Projektmanagement, condusa in Romania de Radu Merica.

Pana in prezent, peste 70% din prima faza a proiectului a fost inchiriata, ancorele fiind Carrefour, Flanco, Altex si reteaua de magazine de bricolaj Leroy Merlin.

Nova Imobiliare a semnat de curand contractul cu compania de constructii Bouygues, iar lucrarile pentru prima faza vor fi incheiate in toamna anului viitor, cel tarziu in primavara anului 2011.

La finalizarea ambelor faze, Colosseumul va fi de circa doua ori mai mare decat centrele comerciale AFI Palace Controceni sau Sun Plaza, care vor fi inaugurate in aceasta toamna.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Setari Cookie-uri