Nici casele de pe litoral nu au scapat de scaderea preturilor, chiar daca apartamentele din judetul Constanta au inregistrat cea mai usoara coborare a preturilor in acest an. Pentru o casa in Costinesti sau in orasul Constanta, un cumparator trebuie sa scoata din buzunar aproximativ 1.000 euro/mp.
In Navodari, o casa finalizata in 2008, cu o suprafata 180 mp, are un pret de vanzare de 130.000 euro, dupa ce pretul initial a fost de 160.000 euro, potrivit datelor furnizate de portalul imobiliar MagazinulDeCase.ro. Locuinta are cinci camere, doua balcoane si doua bai, fiind construita pe structura parter plus etaj.

In centrul orasului Constanta, preturile urca, pentru o casa cu suprafata utila de 200 mp cerandu-se 195.000 euro, conform datelor imobiliare.ro Locuinta este construita in anul 2002, are sase camere , trei bai si un balcon.
Tot in Navodari, o casa cu o suprafata utila de 170 mp, din anul 2002, are pret de vanzare 160.000 euro. Casa are 12 camere si doua bai, fiind amplasata in apropierea taberei Navodari.

In Costinesti, o casa cu o suprafata de 100 mp, construita pe structura parter plus masarda, costa 90.000 euro, potrivit agentiei imobiliare Coriax 97, din Constanta. Locuinta are patru camere si doua bai.

Pentru o casa in Eforie Sud, cu o suprafata utila de 60 mp, se cere 80.000 euro, potrivit agentiei constantene. Casa are cinci camere si doua bai. Tot pentru o casa cu 60 mp si cinci camere, dar din Eforie Nord, se cere un pret de 160.000, anul de constructie fiind 2005.

In Mamaia-Sat, o vila fara finisaje, cu o amprenta la sol 125 mp, are un pret de vanzare de 125.000 euro, potrivit portalui imobiliare.net, parte din reteaua Agentie.net. La parter, locuinta are un living, baie, si bucatarie, iar la etaj, trei dormitoare, fiecare cu baie proprie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri