Pachetul ProAsociatii de Proprietari ofera beneficiarilor sai acces la cateva dintre produsele si serviciile din portofoliul bancii, cu anumite facilitati: Cont Curent, Cont de Economii, Depozit Clasic, Call Center, costul pachetului fiind gratuit.

ProCredit Bank doreste sa usureze accesul la produsele si serviciile bancare oferind la accesarea Pachetul ProAsociatii de Proprietari: comision 0% la deschiderea si administrarea contului curent, comision 0% la emiterea extrasului de cont (permitand monitorizarea incasarilor individuale), 2 lei/transfer pentru orice plata a utilitatilor blocului (in limita a 50.000 Lei).

De asemenea, Pachetul ProAsociatii de Proprietari ofera posibilitatea incasarii intretinerii lunare a proprietarilor direct in contul curent al asociatiei fie prin depuneri, fie prin transfer bancar si acces la produsele de economisire cu dobanzi avantajoase. Asociatiile de proprietari isi pot majora astfel veniturile, beneficiind atat de avantajele depozitelor clasice, cat si de flexibilitatea contului de economii care ofera o dobanda de 6% pe an la lei, indiferent de suma acumulata in cont, fara obligativitatea unui sold minim.

Serviciul Call Center ofera in cadrul Pachetului ProAsociatii de Proprietari posibilitatea verificarii situatiei conturilor si a tranzactiilor efectuate, fara necesitatea prezentarii la banca, prin intermediul unei parole personalziate.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre institutii financiare de renume international, cum ar fi: BERD, IFC – Membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC.