Primul fond, Next Estate, este un fond pan-european care va investi in piata de birouri din Zona Euro si Marea Britanie, avand un buget de aproximativ 600 milioane euro, cu un grad de indatorare de maxim 50%, prima inchidere fiind anticipata la sfarsitul primului trimestru din 2010. Acesta va fi cel de-al treilea fond institutional consiliat de divizia de Investment Management a companiei, BNP Paribas REIS.

Un alt fond public OPCI (REIT francez) va fi lansat in Franta, dupa finalizarea procedurilor de aprobare. Fondul va furniza un mod securizat de acces la proprietati, asigurand protectie pe termen lung impotriva inflatiei. Acest fond va fi investi in spatii de birouri din Franta si Europa, iar strangerea capitalului va incepe in anul 2010.

Un al treilea fond de outsourcing al serviciilor este planificat pentru Italia.

In plus, BNP Paribas REIS s-a extins si pe pietele din Belgia, Luxembourg si Spania, divizia de investitii fiind deja prezenta Franta, Italia si Marea Britanie.

BNP Paribas Real Estate este prezenta in 25 de tari, inclusiv prin aliantele sale (parteneriate comerciale cu Austria, Canada, Cipru, Statele Unite, Grecia, Irlanda de Nord, Japonia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia si Ucraina), avand 125 de birouri la nivel mondial.