Compania de consultanta imobiliara West Invest Immobilien a lansat la sfarsitul lunii noiembrie, in cadrul targului Project Expo, ansamblul rezidential Antiaeriana, dezvoltat de firmele de constructii Isorast Tehnology si Rotary Constructii, intr-un parteneriat public-privat cu Ministerul Apararii Nationale.
Proiectul este amplasat pe Soseaua Antiaeriana nr. 38, in apropiere de Palatul Parlamentului si totalizeaza 2.124 de locuinte, impartite in 33 de imobile, destinate exclusiv angajatilor Ministerului Apararii Nationale (MApN).

Pentru o garsoniera cu o suprafata de 40,3 mp preturile pornesc de la 31.164 euro TVA, apartamentele cu doua camere (65,22 mp) au preturi de pornire de 50.217 euro plus TVA, in timp ce apartamente cu trei camere (101,84 mp) costa 82.291 euro plus TVA, potrivit companiei West Invest Immobilien, agentul de vanzari al ansamblului Antiaeriana.

Terenul de circa 16,5 hectare apartine MApN, iar investitia de peste 200 de milioane de euro este asigurata de cele doua firme, Isorast Tehnology si Rotary Constructii. Lucrarile de constructii au inceput in aceasta vara, la un an dupa semnarea acordului dintre MApN si consortiul Isorast Tehnology - Rotary Constructii.

Pe langa cele peste 2.000 de locuinte, ansamblul Antiaeriana va cuprinde o scoala generala, gradinita, cresa, sala de sport si spatii comerciale, toate pentru angajatii MApN.

Alaturi de Isorast Tehnology si Rotary Constructii, Ministerul Apararii mai are ca partener Banca Comerciala Romana (BCR), care asigura finantare pentru angajatii MapN inscrisi pe lista cumparatorilor.

Compania Rotary Constructii este controlata in proportie de 100% de Leonard Rotaru, iar Isorast Tehnology ii are ca actionari principali pe Dumitrache Dima (32,%), compania Europencil (40,9%) si Societatea de Investitii Financiare (SIF) Muntenia (20%), potrivit datelor de la Registrul Comertului.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri