BRD, a doua banca din sistem dupa valoarea activelor gestionate, este hotarata sa reporneasca creditele de nevoi personale, dupa ce la inceputul acestei saptamani a lansat un imprumut in lei cu dobanda fixa de 7%, egala cu dobanda de politica monetara stabilita de banca centrala.
Creditul de nevoi personale este in lei, are o durata de pana la 5 ani si o dobanda fixa de 7% pe an, indiferent de perioada pe care se acorda.

Valoarea creditului se incadreaza intre 600 si 60.000 lei, iar gradul de indatorare poate ajunge pana la 70%.

Spre exemplu, pentru un credit Expresso de Primavara de 60.000 lei pe 5 ani costurile sunt: dobanda fixa de 7%, DAE 12,47%, comision de intocmire dosar 2,5% (max. 800 lei) si comision de gestiune lunara de 0,35%, la sold. Valoarea totala pe care clientul o plateste este 78.855 lei.

Oferta este disponibila in agentiile BRD pana la data de 30 aprilie 2010.

In plus, clientii BRD posesori ai unui Pachet BRD Clasic, Select, Premium sau Drum Bun beneficiaza de o reducere de 20% a comisionului de intocmire a dosarului de credit Expresso de Primavara.

BRD are peste 2,5 milioane de clienti si opereaza o retea de peste 930 de unitati bancare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri