ING a pus la dispozitia participantilor din sistemul pensiilor private obligatorii o pagina de internet in cadrul careia acestia gasesc lamuriri cu privire la notiunile financiare incluse in scrisoarea anuala de informare.
Scrisoarea anuala contine date importante referitoare la situatia contului personal la sfarsitul anului 2009, la situatia financiara a fondului de pensii si a societatii de administrare a fondului la care a aderat fiecare participant. Documentul are o forma si un continut standardizate si reglementate de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

Astfel, prin noua pagina web vizitatorii dispun de un ghid interactiv pentru citirea corecta si intelegerea in detaliu a principalelor elemente cuprinse in raportarea anuala, prevazuta de legea pensiilor private aflata in vigoare, potrivit unui anunt al companiei.

”Pentru participanti este important sa inteleaga in mod corect situatia contributiilor lor, modul in care au evoluat fondurile de pensii private, dar si activele lor personale. Tocmai de aceea, ca parte a demersurilor constante de educare si informare pe care le desfasuram la ING, ne-am dorit sa le oferim un mijloc simplu, prietenos si comod de a beneficia de lamuririle necesare”, a declarat Cornelia Aurelia Coman (foto), presedintele consiliului de administratie al ING Fond de Pensii.

De asemenea, ING a mai anuntat ca pagina face parte dintr-un proiect mai amplu de educare pe aceasta tema desfasurat de companie, care include aparitii in publicatii de circulatie nationala, o campanie de informare prin e-mail adresata clientilor ING Fond de Pensii si bannere web pe portalurile companiei.

Pe piata de pensii private obligatorii, ING Fond de Pensii detine o cota de 33,2% in functie de numarul de participanti, cu un total de 1.636.959 contribuitori la 31 martie 2010 si active nete in valoare totala de 1,17 miliarde de lei, conform datelor CSSPP, ceea ce ii confera statulul de lider al industriei.


Retail jobs
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗


Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din sec╚Ťiunea Money »Setari Cookie-uri F