Omul de afaceri Tunc Capa, fostul presedinte al dezvoltatorului Anchor Grup, cunoscut pe piata locala pentru centrele comerciale Plaza Romania si Bucuresti Mall, a anuntat ca va investi 16 milioane de euro intr-un outlet, amplasat pe Calea Vitan.

Vitan Outlet, al doilea outlet din Romania dupa Fashion House, va avea o suprafata totala inchiriabila de 12.300 mp si va fi inaugurat la inceputul anului viitor, a anuntat consultantul imobiliar The Advisers/Knight Frank, agentul exclusiv de inchiriere.

“Specificitatea proiectului, comert de tip outlet, reprezinta un atu in plus al centrului comercial, cu atat mai mult in contextul economic actual”, a declarat Monica Barbu, vicepresedinte si directorul diviziei de retail a The Advisers/ Knight Frank.

Vitan Outlet este dezvoltat de compania TC Real Estate Development and Management, controlata in proportie de 100% de vehicolul Protim Investments, inregistrat in Amsterdam. Protim Investments mai este actionar si la alte companii, toate membre ale grupului Anchor: Metropol Proiect, Berceni 2007 Real Estate Office, Anchor Office Development & Management si Anchor Real Estate Development.

“Este important de mentionat faptul ca acest proiect este primul outlet localizat in interiorul orasului, beneficiind de acces facil dinspre toate cartierele, atat cu transportul public, cat si cu masina personala”, a declarat Tunc Capa, presedintele companiei si fostul presedinte al Anchor Grup.

Centrul comercial va cuprinde 70 de magazine, o zona de food court, bowling si biliard, spatii de birouri si de depozitare, precum si 293 de locuri de parcare.

Acesta va fi al doilea outlet de pe piata locala, dupa Fashion House Outlet Centre, inaugurat de Liebrecht & wooD in cadrul West Park Militari, in luna decembrie 2008. Fashion House Outlet are o suprafata inchiriabila de 16.000 mp, printre chiriasi numarandu-se: Replay, Puma, Levi’s, Benetton, BSB, Mobexpert Outlet, adidas, Stefanel, Mango, Nike, Famous Brands, Samsonite si Tom Tailor.

Citeste si Ce ii lipseste primului outlet din Romania?.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Money »Citeste si
Colin's deschide un magazin outlet in cadrul Fashion House