Compania Columbus Imobiliare, detinuta intergal de Dorina Iaciu, unul dintre proprietarii complexului Doraly, a investit 4,5 milioane de euro in proiectul Columbus Luxury Apartments, amplasat in zona Piata Romana.

Columbus Luxury Apartments are opt etaje si cuprinde o parcare subterana, o sala de sport, o spalatorie-uscatorie, spatii comerciale si de birouri si zece apartamente cu doua si trei camere, cu suprafete utile de 105 - 139 mp.

“Apartamentele sunt complet finisate: placi ceramice Gardenia Orchidea si Karma Bianco, pardoseli din marmura tip Aur Spaniol si parchet din lemn masiv de tek. Bucatariile sunt complet utilate cu mobilier Bau For Mat si electrocasnice Teka. Livingurile sunt dotate cu LCD-uri si home cinema Sony”, se arata in comunicatul dezvoltatorului.

Toate cele zece apartamente sunt destinate exclusiv inchirierii, nivelul chiriilor nefiind facut public.

Investitia in proiectul imobiliar se rdica la circa 4,5 milioane de euro, in aceasta suma fiind inclus si pretul terenului amplasat pe strada Mendeleev nr. 41.

Columbus Imobiliare a fost infiintata in anul 2006 si ofera servicii in domeniul dezvoltarii si inchirierii bunurilor imobiliare. Compania este controlata de Dorina Iaciu, cea care impreuna cu sotul sau, Gheorghe Iaciu, detine jumatate din complexul Expo Market Doraly, potrivit datelor de la Registrul Comertului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Money »Citeste si
Cat costa facilitatile de "lux" din proiectele rezidentiale noi
Setari Cookie-uri