Compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania, liderul pietei de profil dupa afacerile din 2009, si-a extins reteaua cu inca doua sucursale si estimeaza pentru acest an o crestere cu 10% a tranzactiilor imobiliare din Bucuresti.

Coldwell Banker a investit 60.000 de euro in deschiderea a doua noi sucursale, amplaste pe strada Nicolae Caramfil si bulevardul Marasesti. Numarul agentiilor a crescut astfel la 15, dintre care 11 sunt in Bucuresti si patru in tara, in Arad, Brasov, Campulung si Piatra Neamt.

„In acest moment, sunt indeajuns de multe tranzactii in piata pentru ca o un punct de lucru sa fie profitabil. In plus, in 2011 va creste numarul de tranzactii rezidentiale din Bucuresti cu cel putin 10%”, a declarat Valentin Ilie, CEO al companiei Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Deschiderea celor doua sucursale face parte din obiectivele Coldwell Banker pe segmentul rezidential, care prevad extinderea retelei in acest an pana la un numar de minimum 20 de sucursale. Segmentul rezidential contribuie cu aproximativ 50% la cifra de afaceri a Coldwell Banker Affiliates of Romania, potrivit reprezentantilor companiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Citește și
(P) Ai nevoie de un împrumut rapid fara institutii financiare?
Setari Cookie-uri