Facebook a introdus servicii de videochat pe paginile sale in parteneriat cu Skype, furnizor de software care permite utilizatorilor sa folosesca internetul pentru apeluri audio si video, pentru a consolida pozitia celei mai mari retele de socializare din lume, amenintata de eforturile Google pe aceasta nisa, transmite Reuters.
Acordul intre Facebook si Skype a fost anuntat de directorul general al retelei de socializare, Mark Zuckerberg, si intareste cooperarea dintre Facebook si Microsoft, care a cumparat Skype in luna mai pentru 8,5 miliarde de dolari, potrivit Mediafax.

Zuckerberg a declarat ca Facebook a ajuns la 750 milioane de utilizatori.

Introducerea serviciilor de video chat pe Facebook, disponibile inca de miercuri, s-ar putea dovedi un mare succes pentru Skype, care are in prezent circa 145 milioane de utilizatori activi.

Piata advertisingului pe internet dominata autoritar pana acum de Google a devenit tot mai aglomerata, cu un numar mare de concurenti noi, precum Facebook, Groupon sau Twitter incercand sa puna mana pe cat mai multe miliarde de dolari.

Serviciul de video chat de pe Facebook va fi initial limitat la conversatii unu la unu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri