Unul dintre atuurile noii retele de socializare Google+ este, conform analistilor dar si a utilizatorilor romani si internationali, faptul ca poti sa plasezi utilizatorii in asa-zisele “cercuri” carora le poti da numele dorite de tine, fara ca acestea sa fie vizibile pentru ei. Vezi cateva idei iesite din comun dar utilizabile.
Numele cercurilor respective nu sunt vizibile decat pentru cel care le-a infiintat, persoanele care le “populeaza” nestiind in ce categorie intra. Acest lucru permite perspective interesante si o impartire mai deosebita.

Un site de design international, Swiss-miss.com, a gasit cateva denumiri originale de cercuri care, sustine site-ul, pot fi folosite. Printre ele se numara “Oameni care stiu prea multe”, “Cei ce nu inceteaza sa puna poze cu bebelusii lor”, Fosti colegi de munca carora le datorez scuze”, “Oameni ce sunt probabil beti in momentul acesta” sau “Familie care nu va intelege niciodata Google+”.

Ce parere aveti de aceasta modalitate a Google de a se evidentia? Comentati mai jos.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri