Constantenii Marius si Laura Ciocan au cedat 80% din magazinul online FunGift.ro, unul dintre cele mai vechi magazine online romanesti, catre Alexandre Almajeanu (foto), 39 de ani, om de afaceri ce detine participatii si in proiectele eRepublik, Balaur.ro sau 123Flori.ro. Fostii proprietari FunGift.ro au vandut compania pentru a putea sa se mute in Australia, a declarat Marius Ciocan pentru wall-street.ro.
“Tehnic, tranzactia inca nu s-a finalizat. Anuntul mai trebuie sa stea un timp in Monitorul Oficial, dar «am batut palma» cu Almajeanu. In primavara am inceput sa cautam cumparator pentru ca stiam ca vrem sa ne mutam si ca o sa primim vizele pentru a ne muta in Australia”, a spus Marius Ciocan, aflat in prezent in Singapore.

Marius si Laura Ciocan au vandut fiecare cate un pachet de 40% din actiuni omului de afaceri de cetatenie romana si franceza. Fostii proprietari nu au dorit sa declare valoarea tranzactiei si Alexandre Almajeanu nu a putut fi contactat.

Alexandre Almajeanu are numeroase investitii, pe langa site-uri romanesti el avand actiuni si in mai multe proiecte din Franta si Belgia.

Wall-Street.ro a scris inca din luna martie despre intentiile lui Marius Ciocan de a vinde compania care a generat in 2010 afaceri de circa 150.000 euro.

Cum comentati aceasta vanzare si plecarea actionarilor in Australia?
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri