Google a achizitionat The Dealmap, agregator de site-uri de cupoane din SUA, pentru o suma care nu a fost declarata, scrie eWeek.com. Gigantul american exprima astfel inca o data interesul pentru acest segment de activitate.
Google, care a ratat oportunitatea de a achizitiona liderul de piata GroupOn anul trecut, va folosi The Dealmap pentru a completa propriile servicii Google Offers si Google Wallet.

Lansat in mai 2010, The Dealmap a reusit sa serveasca peste 400.000 de reduceri catre peste 2 milioane de internauti. Aplicatia mobila pentru iPhone si Android a fost downloadata de peste 1 milion de utilizatori, conform companiei cu sediul in San Francisco. Oficialii The Dealmap spun ca atrag peste 85 milioane de vizitatori pe luna. Printre partenerii companiei se numara CityGrid, Local.com, Savings.com dar si motorul de cautare Bing, al Microsoft.

Anul trecut GroupOn a refuzat o oferta de 6 mld. $ din partea Google, preferand sa continue expansiunea mondiala pe cont propriu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri