Chiar daca esti sau nu fan Apple, este greu sa nu fii de acord ca Steve Jobs, seful companiei, este un personaj foarte carismatic si persuasiv cand vine vorba de discursuri in public.

Dar cum ar fi, de exemplu, ca Steve Jobs sa-l convinga pe Traian Basescu de utilitatea unui nou “gadget minune anti-criza”?

wall-street.ro si-a imaginat un astfel de dialog, pe Facebook, intre cei doi. Ca intotdeauna, va incurajam sa comentati si, daca aveti idei de noi dialoguri fictive intre lideri mondiali, afaceristi sau politicieni, ar putea aparea, de asemenea, pe site, intr-un format similar.

Steve Jobs ofera prezentari de produs excelente, cu tranzitii elegante si isi mentine audienta “incordata”, asteptand mai multe informatii. Deseori, el este auzit rostind, cu pasiune, sintagme si cuvinte precum “it’s the best”, “good looking” sau “great”.

Dar cum ar fi ca Steve Jobs sa incerce o lansare importanta de produs pe o retea sociala, online? Ce fel de comentarii ar primi? Si cum ar fi ca unul dintre faimoasele sale produse (care incep cu “i”) sa fie concepute pentru a stavili recesiunea ce ameninta statele lumii?

Nota: Acest dialog este un pamflet si trebuie tratat ca atare.


……… 6 months after this........


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Probleme pentru Libra lui Zuckerberg: ce au decis autoritatile UE