Startup-ul romanesc SunnyTrail a primit acces la fonduri de pana la 25.000 dolari precum si posibilitatea de a intra in contact cu alti investitori si traineri in Canada si SUA, in urma primirii in cercul acceleratorului Growlab, conform unui anunt How To Web.

SunnyTrail ofera clientilor un software care face analiza de customer flow pe business de SAS.

Odata admis in GrowLab, SunnyTrail castiga acces timp de patru luni la training intensiv in Vancouver si San Francisco precum si fonduri seed de pana la 25.000 $. Fondatorii proiectului sunt romanii Octav Druta, Andrei Soare si Vlad Berteanu.

“Faptul ca am fost acceptati de Growlab este rezultatul mai multor factori – echipa noastra foarte buna, nisa pe care am intrat si produsul nostru”, a declarat Octav Druta. “Suntem interesati de acceleratoare business datorita oportunitatii de a intalni oameni cu opinii si experiente relevante pentru noi. Speram sa primim ponturi de la oameni experimentati si sa si intalnim potentiali clienti”.

Octav Druta nu a putut fi contactat de wall-street.ro, el si echipa lui aflandu-se in prezent in Canada. Un apropiat al antreprenorului, Bogdan Iordache, organizatorul conferintei How To Web, a declarat pentru wall-street.ro ca finantarea a venit in urma cu o luna jumatate dar a fost facuta public abia saptamana aceasta. “Cei 25.000 de dolari reprezinta, de regula, undeva intre 6 si 8% din proiect. Oricum, banii sunt doar un bonus, ce conteaza este posibilitatea de a intalni oameni experimentati”, a spus el.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Competitia Mastercard Bank of the Year ajunge la a 5-a editie
Setari Cookie-uri