Asesoft Net, furnizor de solutii si servicii IT din grupul Asesoft si dezvoltator al platformei de e-commerce ShopMania BIZ, a finalizat preluarea Live2c.ro, o aplicatie de comert electronic care ofera facilitati specializate pentru crearea unui magazin online. Achizitia face parte din planurile de extindere a solutiei de e-commerce Shopmania BIZ, disponibila in cincisprezece tari, conform oficialilor companiei.
Valoarea tranzactiei nu a fost facuta public.

„ShopMania BIZ a preluat operatiunile, know-how-ul si brandul Live2c.ro. Aceasta achizitie va ajuta Asesoft Net sa consolideze si sa extinda platforma de comert electronic ShopMania BIZ, atat pe plan local cat si la nivel international”, a declarat Arthur Radulescu, director general Asesoft Net.

In urma preluarii, cele doua branduri, ShopMania BIZ si Live2c, vor activa o perioada in paralel urmand ca, ulterior, brandul Live2c sa fie absorbit complet. Operatiunile, know-how-ul, portofoliul de clienti si proiectele secundare dezvoltate de Live2c vor fi integrate complet in sistemul ShopMania BIZ.

„Am ales sa incheiem aceasta tranzactie datorita compatibilitatii directiilor de dezvoltare ale platformelor Shopmania BIZ si Live2c. Un rol important in decizia de achizitie a fost jucat de pozitia strategica pe piata a Live2c, dar si de valoarea proiectelor dezvoltate si de perspectivele oferite de Live2c”, a completat Arthur Radulescu.

ShopMania BIZ, platforma de comert electronic ce permite crearea de magazine online, a fost lansata in ultimul trimestru al anului trecut in Romania, Statele Unite ale Americii si India, fiind extinsa la inceputul acestui an in alte douasprezece tari, printre care Olanda, Portugalia, Rusia, Spania, Italia si Ungaria. Asesoft Net estimeaza ca, pana la finalul acestui an, vor fi create, prin platforma ShopMania BIZ, aproximativ 6.000 de magazine online in Romania si peste 10.000 in celelalte tari in care activeaza.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri