Asesoft Net, furnizor de solutii si servicii IT din grupul Asesoft si dezvoltator al platformei de e-commerce ShopMania BIZ, a finalizat preluarea Live2c.ro, o aplicatie de comert electronic care ofera facilitati specializate pentru crearea unui magazin online. Achizitia face parte din planurile de extindere a solutiei de e-commerce Shopmania BIZ, disponibila in cincisprezece tari, conform oficialilor companiei.
Valoarea tranzactiei nu a fost facuta public.

„ShopMania BIZ a preluat operatiunile, know-how-ul si brandul Live2c.ro. Aceasta achizitie va ajuta Asesoft Net sa consolideze si sa extinda platforma de comert electronic ShopMania BIZ, atat pe plan local cat si la nivel international”, a declarat Arthur Radulescu, director general Asesoft Net.

In urma preluarii, cele doua branduri, ShopMania BIZ si Live2c, vor activa o perioada in paralel urmand ca, ulterior, brandul Live2c sa fie absorbit complet. Operatiunile, know-how-ul, portofoliul de clienti si proiectele secundare dezvoltate de Live2c vor fi integrate complet in sistemul ShopMania BIZ.

„Am ales sa incheiem aceasta tranzactie datorita compatibilitatii directiilor de dezvoltare ale platformelor Shopmania BIZ si Live2c. Un rol important in decizia de achizitie a fost jucat de pozitia strategica pe piata a Live2c, dar si de valoarea proiectelor dezvoltate si de perspectivele oferite de Live2c”, a completat Arthur Radulescu.

ShopMania BIZ, platforma de comert electronic ce permite crearea de magazine online, a fost lansata in ultimul trimestru al anului trecut in Romania, Statele Unite ale Americii si India, fiind extinsa la inceputul acestui an in alte douasprezece tari, printre care Olanda, Portugalia, Rusia, Spania, Italia si Ungaria. Asesoft Net estimeaza ca, pana la finalul acestui an, vor fi create, prin platforma ShopMania BIZ, aproximativ 6.000 de magazine online in Romania si peste 10.000 in celelalte tari in care activeaza.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri