Magazinul online Debo.ro, care activeaza sub compania Ebono Electronics din Cluj Napoca, a achizitionat la inceputul lunii august magazinul online liveMag.ro, conform oficialilor Debo.

Aceasta achizitie este o investitie de portofoliu, pe care Debo.ro spera sa o recupereze in 6-12 luni de activitate. Livemag.ro va reprezenta un nou canal de vanzare, “un pas inainte in strategia firmei de a-si dezvolta domeniul principal de activitate si de a-si consolida si confirma increderea in piata de IT&C din Romania”, conform oficialilor companiei, care nu au dezvaluit valoarea tranzactiei.

“Pot spune doar ca este vorba de o suma formata din cinci cifre”, a declarat Jeanina Ionescu, specialist marketing la Debo.ro.

Actionarii Ebono Electronics sunt persoanele fizice Rusu Mircea si Tonchievici Dan.

"Suntem interesati si de achizitionarea altor magazine online, asteptam propuneri. Nu neaparat magazine axate pe domeniul IT&C", subliniaza oficialii companiei, pentru wall-street.ro Compania spera sa atinga afaceri de 8 mil. euro pe anul in curs.

S-a achizitionat fondul de comert al magazinului online Livemag.ro, impreuna cu platforma pe care este construit, baza de date de clienti si abonati la newsletter.

Noul magazin se va axa in general pe produse din domeniul IT&C, dar nu se exclude posibilitatea comercializarii si de electrocasnice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
evoMAG investeste 50.000 de euro intr-un sistem Warehouse Management System
Setari Cookie-uri