Michael Arrington, fondatorul blogului de tehnologie TechCrunch, si-a dat demisia din pozitia de management din cadrul publicatiei, si va conduce un venture capital de 20 mil. $ sustinut de compania mama a TechCrunch, AOL, si alte firme, scrie Los Angeles Times.
Arrington “va conduce fondul de investitii si va continua sa scrie pentru TechCrunch, dar nu se va mai ocupa de conducere”, a declarat un purtator de cuvant al AOL. Erick Schonfeld, care a fost redactor-sef adjunct, va detine interimatul pana cand AOL va cauta o persoana care sa inlocuiasca pe Arrington.

Numit “The CrunchFund”, fondul va investi intre 100.000 si 200.000 de dolari in companii tinere dar si in firme mai mature, a declarat Arrington, intr-un interviu.

Printre membri CrunchFund se numara Accel Partners, Austin Ventures, Klein Perkins Caufiled & Byers sau Sequoia Capital.

Sursa foto: Los Angeles Times.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri