Dupa ce meciul Romania-Franta s-a terminat, comentariile pe retele sociale si bloguri nu au intarziat sa apara. Cele mai multe dintre ele se refera, intr-un mod vadit amuzant, la starea terenului. “Cine e de vina pentru starea gazonului? Cum «cine»?! vremea, desigur!”, scrie un utilizator, pe Twitter.
Blogerul Cetin Ametcea, Arhi, comenteaza pe Twitter ca declaratia lui Sorin Oprescu privind faptul ca terenul “a fost acceptabil fata de cum ma asteptam sa fie” este “culmea tupeului si a nesimtirii”.

Olivier Simionescu completeaza si spune ca “bucatile sarite din gazonul National Arena s-au vandut ca souveniruri la iesire” in timp ce userul @siropel spune, amuzat, ca “cica anu’ viitor se va servi porumb fiert pe Arena Nationala. Productie proprie”.

Utilizatorul de pe Twitter @MirceaMester il citeaza tot pe Sorin Oprescu, primarul Capitalei, si scrie ca “Gazonul se schimba imediat pe cheltuiala firmei care l-a instalat. E in garantie. Nici nu discutam!”. Utilizatorul @CristianSutu spune ca “Ai nostri nu i-au batut pe francezi ca sa nu strice mai rau gazonul!”.

Pe langa criticile aduse terenului, unii utilizatori si-au indreptat “tunurile” si impotriva jucatorilor si antrenorului.

“Stii cum e, pestele de la cap se impute. Degeaba moare Chiriches pe teren…”, scrie @AndreiCismaru, in timp ce utilizatoarea @Nebuloasa, din Timisoara, scrie ca “Nu’sh, am senzatia ca n-o sa iesim niciodata din mediocritatea asta”.

Cu umor, @TomaNicolau il critica pe Piturca si scrie ca “Daca Piturca ar fi tenismen, meciurile lui s-ar termina egal” in timp ce Cosmin Pojoranu este mai critic si scrie ca atunci “cand antrenorul face a doua schimbare in minutul 89 la 0-0 in meci decisiv, n-ai cum sa nu fluieri mentalitatea lui de pierzator”.

Desi mult mai putini, sunt si cativa utilizatori care considera ca meciul a fost unul frumos. “Mai da-ti-l incolo de gazon”, scrie @MirceaMester. “A fost frumos rau ieri pe stadion. N-am vazut asa civilizatie pe un stadion de la noi in viata mea”. Anca Banita, cu userul @Phoebs, scrie ca “Mie mi-a placut la meci si mi se pare tare urat ca lumea a fluierat la final”.

wall-street.ro va recomanda sa cititi si doua post-uri semnalate pe Twitter, unul apartinand lui Bogdan Dascalescu, “Una scurta, doua reci, despre meciul Romania-Franta” precum si post-ul “Si marmota impacheta gazonul”, pamflet al lui Auras Mihai.

Urmariti @WallStreetRo pe Twitter pentru a afla cele mai interesante stiri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri