Blogerul Cetin Ametcea, Arhi, comenteaza pe Twitter ca declaratia lui Sorin Oprescu privind faptul ca terenul “a fost acceptabil fata de cum ma asteptam sa fie” este “culmea tupeului si a nesimtirii”.

Olivier Simionescu completeaza si spune ca “bucatile sarite din gazonul National Arena s-au vandut ca souveniruri la iesire” in timp ce userul @siropel spune, amuzat, ca “cica anu’ viitor se va servi porumb fiert pe Arena Nationala. Productie proprie”.

Utilizatorul de pe Twitter @MirceaMester il citeaza tot pe Sorin Oprescu, primarul Capitalei, si scrie ca “Gazonul se schimba imediat pe cheltuiala firmei care l-a instalat. E in garantie. Nici nu discutam!”. Utilizatorul @CristianSutu spune ca “Ai nostri nu i-au batut pe francezi ca sa nu strice mai rau gazonul!”.

Pe langa criticile aduse terenului, unii utilizatori si-au indreptat “tunurile” si impotriva jucatorilor si antrenorului.

Citeste si:

“Stii cum e, pestele de la cap se impute. Degeaba moare Chiriches pe teren…”, scrie @AndreiCismaru, in timp ce utilizatoarea @Nebuloasa, din Timisoara, scrie ca “Nu’sh, am senzatia ca n-o sa iesim niciodata din mediocritatea asta”.

Cu umor, @TomaNicolau il critica pe Piturca si scrie ca “Daca Piturca ar fi tenismen, meciurile lui s-ar termina egal” in timp ce Cosmin Pojoranu este mai critic si scrie ca atunci “cand antrenorul face a doua schimbare in minutul 89 la 0-0 in meci decisiv, n-ai cum sa nu fluieri mentalitatea lui de pierzator”.

Desi mult mai putini, sunt si cativa utilizatori care considera ca meciul a fost unul frumos. “Mai da-ti-l incolo de gazon”, scrie @MirceaMester. “A fost frumos rau ieri pe stadion. N-am vazut asa civilizatie pe un stadion de la noi in viata mea”. Anca Banita, cu userul @Phoebs, scrie ca “Mie mi-a placut la meci si mi se pare tare urat ca lumea a fluierat la final”.

wall-street.ro va recomanda sa cititi si doua post-uri semnalate pe Twitter, unul apartinand lui Bogdan Dascalescu, “Una scurta, doua reci, despre meciul Romania-Franta” precum si post-ul “Si marmota impacheta gazonul”, pamflet al lui Auras Mihai.

Urmariti @WallStreetRo pe Twitter pentru a afla cele mai interesante stiri.