12 Septembrie 2011

Snoop Dogg vrea sa fie noul CEO al Yahoo!



Rapperul Snoop Dogg a anuntat pe contul sau de Twitter ca vrea sa devina noul CEO al Yahoo!, in conditiile in care fostul CEO al motorului de cautare, Carol Bartz, a fost, recent, concediata, informeaza Mediafax.

Rapperul in varsta de 39 de ani: "Voi prelua conducerea Yahoo. Este nevoie de niste continut de tip Snoop Dogg. Am spus destul".

Fostul director general al Yahoo!, Carol Bartz, a fost concediata marti prin telefon de presedintele consiliului de administratie al companiei, Roy Bostock. Tim Morse, seful pe operatiuni financiare, i-a preluat temporat functia. Yahoo! si-a concediat directorul general deoarece compania a raportat rezultate sub asteptari si face fata cu greu concurentei cu rivali precum Facebook si Google. Yahoo va pierde pozitia de cel mai mare vanzator de publicitate online din SUA in favoarea Facebook in acest an, potrivit firmei americane de cercetare EMarketer.

Dupa mesajul postat de Snoop Dogg, pe Twitter a aparut un alt mesaj, de pe un cont despre care se crede ca ar apartine lui Morse: "Ha ha, Snoop Dog, imi pare rau, pozitia (de CEO, n.r.) este deja ocupata. Imi place sa ascult muzica ta".

Starul hip-hop nu s-a lasat mai prejos si a raspuns: "Numele meu a contribuit deja la cresterea actiunilor Yahoo, ma auzi! E timpul pentru o sedinta".

Snoop Dogg, in a carui discografie se regasesc albume precum "Tha Doggfather" si "Malice N Wonderland", si-a inceput cariera de rapper la inceputul anilor '90, dar s-a implicat si in actorie, jucand in noua versiune a filmului "Starsky si Hutch" (2004). Din 1993, cand a devenit celebru, Snoop Dogg a vandut aproape 20 de milioane de albume in Statele Unite. Printre hiturile sale se numara "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este "Doggumentary" (2011)

Snoop Dogg a sustinut un concert, in septembrie 2008, la Arenele Romane din Bucuresti.



Citeste si