Peste 60% dintre respondentii unui sondaj wall-street.ro privind impactul pe care noile modificari ale Facebook le au asupra utilizatorilor au spus ca noile caracteristici nu sunt pe placul lor, apreciind mai mult reteaua inainte de implementarea acestora.

Cea mai mare retea sociala din lume a anuntat miercuri implementarea mai multor modificari, printre care un sistem nou de vizualizare a noutatilor de pe feed-ul de stiri, altfel de fotografii si o optiune de a afisa cele mai recente activitati ale prietenilor.

64% dintre cei peste 600 de respondenti ai sondajului nu apreciaza modificarile, procentul aflandu-se in linie cu reactiile la nivel internatonal care au fost, in majoritate, negative.

Doar 6,6% dintre respondenti au spus ca apreciaza modificarile in timp ce aproape 30% au spus ca le sunt indiferente, ca se pot obisnui cu ele. “Sunt dezamagit de ce se intampla pe Facebook”, comenteaza unul dintre cititorii wall-street.ro. “Inca nu am intrat pe Google+ din lipsa de timp, insa daca sunt ca Facebook ma retrag imediat. Astept sa ma surprinda”, spune un altul.

Google+, retea concurenta lansata de gigantul american si platforma care se prefigureaza a fi principalul concurent al Facebook, a anuntat tot miercuri ca a iesit din perioada de testare, nemaifiind nevoie de invitatii pentru a te inscrie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »



Citeste si
Reputatia companiei, criteriul principal in decizia de angajare