Cea mai mare retea sociala din lume a anuntat miercuri implementarea mai multor modificari, printre care un sistem nou de vizualizare a noutatilor de pe feed-ul de stiri, altfel de fotografii si o optiune de a afisa cele mai recente activitati ale prietenilor.

64% dintre cei peste 600 de respondenti ai sondajului nu apreciaza modificarile, procentul aflandu-se in linie cu reactiile la nivel internatonal care au fost, in majoritate, negative.

Doar 6,6% dintre respondenti au spus ca apreciaza modificarile in timp ce aproape 30% au spus ca le sunt indiferente, ca se pot obisnui cu ele. “Sunt dezamagit de ce se intampla pe Facebook”, comenteaza unul dintre cititorii wall-street.ro. “Inca nu am intrat pe Google+ din lipsa de timp, insa daca sunt ca Facebook ma retrag imediat. Astept sa ma surprinda”, spune un altul.

Google+, retea concurenta lansata de gigantul american si platforma care se prefigureaza a fi principalul concurent al Facebook, a anuntat tot miercuri ca a iesit din perioada de testare, nemaifiind nevoie de invitatii pentru a te inscrie.