Inca de la primele ore ale diminetii, romanii de pe retele sociale, blogurile si site-urile autohtone au transmis si retransmis stiri, condoleante si chiar mesaje familiei lui Steve Jobs, fondator al Apple care a murit la varsta de 56 de ani.
Cristian Manafu, unul dintre cei mai activi oameni din online-ul romanesc, a observat ca Google a transmis, chiar pe motorul de cautare, un mesaj pentru Steve Jobs. Pe reteaua sociala Google+, Manafu a scris ca acest gest este “probabil cel mai frumos omagiu pentru Steve Jobs pe care l-am vazut pana acum. Eu sunt coplesit sincer de disparitia lui”.

Sorin Tudor il caracterizeaza pe Steve Jobs ca fiind unul dintre “rebelii” generatiei sale. “pentru cei nebuni. Cei care nu-și găsesc locul. Cei rebeli. Cei care intra in încurcaturi. Cercurile care refuza sa intre in patrate”, in timp ce Ionut Ciobotaru, tot pe Google+, transmite un mesaj in engleza: “Steve Jobs is no more.. we certainly need a leader in tech... he was it...”.

Orlando Nicoara, manager al Mediafax Group, a preferat sa puna pe blog-ul personal o singura imagine, expresiva, de pe TomDavenport.co.uk.

1. Cum v-au schimbat viata Steve Jobs si compania sa?

2. Ce produs Apple va place cel mai mult?




Sebastian Bargau, aka Visurat.ro, a scris pe blog-ul personal “Cumva imi pare rau, sub tutela lui au aparut chestii faine si chiar daca nu-s fan Apple, trebuie sa recunosc ca piata calculatoarelor a evoluat altfel cat timp Jobs a fost la putere”.

F64Studio.ro, cel mai mare magazin foto din Romania, a transmis pe Twitter un mesaj simplu, “Multumim, Steve!:(“ in timp ce AlexBrie scrie “Sa te odihnesti in pace, Steve Jobs!”.

Pe pagina Wall-Street.ro de pe Facebook, oamenii transmit aprecieri si condoleante catre Steve Jobs – “iSad”, scrie un cititor, in timp ce mai multi transmit “Sa se odihneasca in pace”.

Mai mult decat romanii, nume mari din lumea online si IT mondiala au cazut de acord, macar o data, si au transmis, la unison, ca moartea lui Steve Jobs este una dintre cele mai mari pierderi ale lumii IT si nu numai, recunoscand faptul ca Jobs a reusit sa puna in mainile a sute de milioane de consumatori produse inovative si inventive. Citeste mesajele concurentilor Apple.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri