Facebook a lansat dupa un an si jumatate de asteptare o aplicatie pentru iPad ce ofera o versiune adaptata a celui mai popular serviciu de socializare din lume, scrie Bloomberg.
Aplicatia pentru iPad permite utilizatorului sa vorbeasca cu prietenii sai si sa se joace jocuri pe Facebook in modul full-screen (pe toata suprafata ecranului – n.r.) Utilizatorii tabletelor Apple asteapta o aplicatie pentru Facebook inca scoaterea pe piata a primei generatii iPad in aprilie 2010.

“Multi v-ati intrebat cand va aparea Facebook si pentru iPad. Astazi este in sfarsit aici. Cu aplicatia pentru iPad veti obtine o experienta completa a programului de socializare. Este un mod distractiv si colorat pentru a fi in contact permanent cu prietenii, pentru a impartasi fotografii, pentru a sta de vorba, etc” sustine Leon Dubinsky, inginer pentru dispozitive mobile al Facebook.

Reteaua de socializare Facebook care numara in prezent peste 800 milioane utilizatori isi mareste interesul treptat in domeniul tehnologiei mobile.

Noua aplicatie, ce ii ajuta pe utilizatori sa fie mai aproape de prieteni si cunoscuti, functioneaza in prezent pe telefoanele iPhone, pe tabletele iPad si pe iPod Touch.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri