Antreprenorul Vlad Stan, cofondator al fondului de investitii SeedMoney si om cu experienta de peste zece ani in online, a lansat luna aceasta un proiect care isi propune sa invete oamenii sa danseze tango, exclusiv pe internet. Vezi ce isi propune antreprenorul si cine sunt “starurile” site-ului.
Vlad Stan a decis “sa rupa tacerea” din ultima perioada si sa scoata la lumina mai multe proiecte in care antreprenorul a fost implicat in ultimii ani. Urmariti wall-street.ro pentru a afla, in urmatoarele zile, mai multe informatii despre antreprenor.

Luna aceasta, Stan a lansat TangoMeet.com, o scoala online de tango.

“Practic, poti invata sa dansezi fara sa te deplasezi, la sume mult mai mici, de la doi profesori recunoscuti pe plan international”, sustine Stan.

Investitorii in TangoMeet.com sunt cei doi profesori argentinieni Sebastian Arce si Mariana Montes, alaturi de patru romani – Vlad Stan, Catalina Rusu, Andrei Baican si Andreea Trascu.

Investitia in proiect s-a ridicat la circa 20.000 euro in dezvoltare, filmari precum si plata calatoriilor celor doi argentinieni spre si din Romania.



La doua saptamani de la lansare s-au inscris pe site peste 700 de persoane, dintre care peste 100 sunt platitori. Abonamentele variaza de la 29 euro/luna, pentru o sedinta pe saptamana, pana la 49 euro/luna, pentru opt sedinte de tango online.

Proiectul este implementat in 60 de tari din lume, fiind remarcat si de presa din Argentina.

In prezent, pe site au fost incarcate circa 50 de videoclipuri care acopera “lejer” primele luni de antrenamente. “Toti din echipa suntem pasionati de Tango si am considerat ca asa ceva lipsea de pe piata. Nu cautam neaparat sa facem multi bani din asta cat sa dezvoltam, prin intermediul site-ului, o comunitate de oameni pasionati de acest dans si nu numai”, spune Stan.

Ce parere aveti de proiect? Considerati ca puteti invata sa dansati, exclusiv de pe Internet? Comentati mai jos.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri