VentureConnect anunta extinderea perioadei de depunere a proiectelor pana pe 15 Noiembrie. Startup-urile ce necesita o investitie mai mare de 50.000 euro pot trimite formularul de participare pana la sfarsitul zilei de marti (15 Noiembrie) iar proiectele alese pentru intalnirea finala din Bucuresti vor fi anuntate pe 16 noiembrie.
Antreprenorii ce isi completeaza si trimit proiectele pana pe 15 noiembrie au sansa participarii in cadrul intalnirii VentureConnect din Bucuresti, de la Hotel Intercontinental. Pentru aceasta sesiune si-au confirmat participarea Doug Richard – antreprenor, important investitor si fondator al programului de mentorat School for Startups, Nelson Gray - business-angel, mentor distins cu titlul "Business Angel of the Year 2008" de catre Reteaua Europeana Business Angel (EBAN), precum si Emi Gal - CEO Brainient si unul dintre putinii antreprenori romani a carui companie a fost finantata de catre investitori din Silicon Valley si Londra.

„Am luat hotararea de a extinde perioada de depunere a proiectelor din dorinta de a da sansa cat mai multor proiecte sa isi structureze formularul de aplicare, mai ales tinand cont ca este prima intalnire in care GECAD Group si-a anuntat dorinta de a investi 50.000 euro in cel mai bun proiect prezent in cadrul VentureConnect.” anunta Dan Visoiu, Partener Biris Goran.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri